WUNDERBAUM ZKT. DRINGEND:

- actrice van 70 jaar

- actrices van 17 jaar

- enthousiaste dames waarvan de leeftijd er niet toe doet

Voor onze nieuwe locatievoorstelling VENLO zoeken wij mensen uit ROTTERDAM die met ons mee willen doen!

We maakten deze voorstelling in een feesttent in Venlo in juni 2009. Nu gaan we op tournee en nemen onze feesttent, bier en worsten mee. Wij, Wunderbaum, spelen in dit stuk zelf een politiekorpschef, een lokale ondernemer, een middelbare schooldocente en een wethouder van cultuur.

We hebben alleen nog jouw hulp nodig om onze spelersgroep te vervolledigen! We zijn nog DRINGEND op zoek naar fanfares/ harmonieën / feestelijke muziekgroepen

En amateurspelers voor de rollen van:

o de twee vroegrijpe dochters van de korpschef Johanna en Bianca, ongeveer 18 en 16 jaar, die houden van uitgaan, zingen, dansen, feesten en flirten.

o Moeder Remmers, ongeveer 70 jaar, houdt van puzzelen en heeft niet zoveel op met feesten.

o Plus vier jolige jongedames die de tap in de tent bedienen en zich af en toe aan een dansje wagen (leeftijd maakt niet uit).

Woon je in Rotterdam, wil je met ons meedoen én ben je vrij op 7 t/m 11 en 14 t/m 18 oktober 2009 (speelavonden, vanaf 3 oktober wordt er gerepeteerd), meld je dan snel aan op acteursgroep.wunderbaum@gmail.com

Ook voor meer informatie kun je op dit adres terecht. Een beetje speelervaring is mooi meegenomen maar enthousiasme en vooral géén podiumvrees zijn het belangrijkste!