Gezien er zich geen heren acteurs hebben aangemeld zoeken wij nu het volgende :

Hallo,

Wij zijn 3 leerlingen van de Open Studio te Amsterdam en moeten als eindproject een korte film maken, hiervoor hebben wij met SPOED nog een actrice nodig die gratis in onze film willen spelen gezien wij natuurlijk een “No-Budget” film maken.

De synopsis van de film is als volgt :

Paul komt op Maandagochtend thuis van een 2- daagse “Beurs” in Engeland. Zijn vriendin Stefanie is al naar zijn werk wanneer hij thuiskomt. Het eerste wat Paul doet is de laptop aan zetten om nog wat zaken af te handelen, hierbij kijkt hij ook even snel op zijn Facebook. Paul ziet dat Stefanie “Getagged” is in een aantal foto’s. Het zijn allemaal foto’s van een stapavond die Stefanie Zaterdag heeft gehouden. Wanneer Paul enkele speelse party pics ziet van Stefanie en Tim wordt hij zo jaloers dat hij allerlei waanideeën krijgt. Dit gaat zo zijn leven beheersen dat hij overal en ieder moment (laptop, mobiele telefoon) Facebook checkt op nieuwe ontwikkelingen. Paul belt oververhit naar Stefanie, maar krijgt de voicemail. Na eindeloos wachten op een telefoontje komt Stefanie eindelijk thuis en vind daar een door het dolle heen, emotionele Paul die een koffer met kleding staat in te pakken. Er volgt een hevige ruzie waarna Paul Stefanie in zijn waanzin het huis uit zet.

Wanneer Paul nog 1 keer Facebook checkt blijkt er een filmpje van Stefanie zijn feest te zijn upgeload waarbij Paul erachter komt dat er niks is gebeurd en het allemaal Mind Tricks waren.

Nog nodig :

Een vrouw +/- 25 jr die de rol van Stefanie gaat spelen. (deze rol is aangepast naar een dame wegens geen beschikbare acteurs)

Verzamelen MAANDAGAVOND 06 JUNI in Duivendrecht op Parnassiaveld 121 (1115 EL) 19.00u.

Meer info : Francisca1608@yahoo.com

of : 06-29732372

Mvg,

Francisca Verheij